Vi använder cookies för att din läsarupplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Vi använder cookies. Läs mer
Nyhet

Stort tack för din ovärderliga gåva!

Vi vill tacka dig för att du har gett Rohingya-barnen den hjälp och omtanke de behöver. Med ditt stöd får traumatiserade, hungriga och utmattade barn trygghet, omsorg och sjukvård. Nu har verksamheten kört igång ordentligt och det här har du bidragit till.

Med din hjälp har SOS Barnbyar öppnat fem barnvänliga platser i Cox’s Bazar i Bangladesh. Här skyddas barnen från våld och övergrepp. De barnvänliga platserna tar hand om 300 barn mellan tre och tolv år varje dag. På de barnvänliga platserna får barnen skydd och tillgång till lek, utbildning, näringsriktig mat och hjälp med hygien. De får också sjukvård och psykologisk hjälp för att bearbeta sina trauman.

Monsunregnet hotar barnens trygghet

I Bangladesh fortsätter flyktingarna att strömma in efter tortyrliknande förhållanden i Burma. I flyktinglägrena har de byggt upp små skjul i branta backar som nu riskerar att utsättas för jordskred på grund av det kommande monsunregnet. Om skjulen förstörs riskerar många barn och vuxna att skadas allvarligt och det finns ingen tid att evakuera. Om du har möjlighet att fortsätta stödja Rohingya-barnen ge ett bidrag till vår katastroffond.