Vi använder cookies för att din läsarupplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Vi använder cookies. Läs mer
Nyhet

Ytterligare 2,1 miljoner – från Postkodlotteriet

SOS Barnbyar får 2,1 miljoner kronor från Postkodlotteriet. Det här sker i samband med att Postkodlotteriet delar ut sammanlagt 70,4 miljoner kronor till 56 ideella organisationer.

Glädjande besked från Postkodlotteriet!

– De ideella organisationernas insatser är viktigare än någonsin, säger Postkodlotteriets vd Eva Struving. Tack vare våra lottköpare kan vi bidra ytterligare till organisationernas verksamheter i det här svåra läget.

SOS Barnbyars generalsekreterare Anna Ernestam gläds över beskedet.

– Vi är oerhört tacksamma för det extra tillskottet vi har fått från Postkodlotteriet. I dessa Corona tider då insamlingsarbetet stött på en hel del utmaningar samtidigt som vi sett ökade behov i Sverige och i världen är det så glädjande att få möjligheten att hjälpa fler barn och unga vuxna i våra verksamheter. Det behövs mer resurser, en stor portion medmänsklighet och att vi arbetar tillsammans för att få det att hända. Stort tack Postkodlotteriet!